Contenido del bloc.

Això és un bloc de muntanya i natura, no és la meva intenció que sigui cap bloc de resenyes d'excursions, no més es tracta de les meves sortides i de les experiències que he viscut ha aquestes sortides, res més. Si aquestes publicacions, poden servir per preparar les rutes de les persones que les veuen serà magnific, i de fet hem sentiré molt orgullós, però que quedir clar que les dades que hi surten no més és una orientació a l'activitat que es vol fer.

dijous, 18 de desembre del 2014

Trail-Running a Montserrat, sector de Can Maçana.

Aquest passat dissabte teniem una estona al matí i, junt amb la meva filla Alba vam decidir anar a fer una estona de Trail-running per Montserrat, més concretament pel sector del Bruc-Can Maçana.

La ruta va ser: Vam sortir de  El Bruc per la pista de la Plana Llarga que va cap a Can Maçana fins el desviament del Camí als Pallers, un cop a l'Era dels Pallers vam seguir pujant cap al refugi Vicenç Barbe, per després seguir pujant per la Canal Ampla fins el Coll del Portell Estret. D'aquest coll baixem per l'altre vessant fins a trobar, primer, el camí que baixa del Coll de Porc i, després, seguir la baixada fins el GR 172 que uneix Can Maçana i el Monestir de Montserrat.

Un cop al GR el seguim direcció a Can Maçana, però un xic abans d'arribar-hi, al Collet de Guirlo, agafem una pista forestal, a ma esquerra, que ens a de portar fins la pista que pujàvem aquest matí. La seguim un petit tram per desviar-nos a la dreta, a buscar un altra pista que baixa pels boscos de Can Rovira, al costat del Torrent de l'Oncle, i que passant al costat del Corral d'en Pascual, Cal Vador i Can Rovira ens deixa a l'indret on hem començat fa una estona.

Els horaris només són orientatius, ja que nosaltres no anem corrents tota l'estona, es pot dir que fem un "mix", ja que es una barreja de corre i caminar, a bon pas, això si.

El perfil de la ruta, el trak el teniu al Wikiloc


L'imatge al Google Erth.


Punt de sortida poble del Bruc, Com arribar

  • Material necessari: res especial.
  • Altura màxima: 1008 metres al Portell Estret, tot i que al GPS marcava 982 metres.
  • Altura minima: 468 metres al poble del Bruc.
  • Desnivell positiu acumulat: 571 metres.
  • Distancia: 11 quilometres.
  • Ruta circular: si.


Pujada per la pista de la Plana Llarga.


Els Pallers.


Refugi Vicenç Barbe.


Portell Estret.



El Bages emboirat.



Una bona panoràmica que sens ofereix baixant pel camí del Coll de Porc.


El sector del Puigmal.



L'unio amb el GR.


La Cadireta.


Un cop passat el Collet d'en Guirlo.


I la baixada pels boscos de Can Rovira.


Amb un ultim corriol abans d'arribar a .........



Tots contents i satisfets al punt de sortida.




     



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada