Contenido del bloc.

Això és un bloc de muntanya i natura, no és la meva intenció que sigui cap bloc de resenyes d'excursions, no més es tracta de les meves sortides i de les experiències que he viscut ha aquestes sortides, res més. Si aquestes publicacions, poden servir per preparar les rutes de les persones que les veuen serà magnific, i de fet hem sentiré molt orgullós, però que quedir clar que les dades que hi surten no més és una orientació a l'activitat que es vol fer.

diumenge, 21 d’octubre del 2007

Las Forquetas

Aquest passat pont del Pilar vam anar a Benasque, concretament al refugi Angel Orus per fer la sortida que fem cada any amb els nens per pujar algun cim de 3.000 metros.


El cim escollit per aquest any va ser las Forquetas, dos cims de 3.007 i 3.005 metros d'alçada respectivament.

Aquí teniu una imatge dels dos cims (al centre) i del Ibon de Llardaneta.



Els nens es van comportar de meravella, vam pujar fins al ibon i desprès fins al coll d'Eriste sense parades i a un bon ritme, a partir de aquí la cosa es va complicar un xic ja que havíem de pujar fins al cim per una cresta fàcil teòricament però que amb la mica de gel que hi havia i lo poc acostumats que estan els nens a progressar per aquest terreny es va fer una mica lent, però poc a poc vam superar tots els petits entrebancs i vam poder fer cim.
Aquesta imatge es de un dels trams mes aeris de la cresta

I finalment sense gaires problemes vam poder fer els dos cims, es podia veure un paisatge espectacular, de l'Aneto fins al Posets, Monte Perdido i Vignemale, realment es un dels cims amb mijor panorama que hi pujat, també hi va contribuir el dia fantàstic que ens va fer, amb una nitidesa espectacular.

Cim de la Forqueta de 3.007 metros


Cim de la Forqueta SE de 3.005 metros.


L'Aneto, vist per la part de Coronas .


I ara el Monte Perdido i el Vignemale.

Be, la veritat es que va ser uns bonics cims, això afegit a podeer fer una de les teves passions acompanyat de la família i dels amics ho va convertir amb un dia d’escàndol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada